top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHilde Aarskog

Rapport Hjertefokus 2019Bare i år har vi hatt 195 deltakere på Hjertefokusuker foruten flere Hjertefokusdager rundt om i landet.  Her er et vitnesbyrd fra en av deltakerne på en Hjertefokus uke: Har bare lyst å fortelle litt hvordan det har gått med meg/oss etter vi kom hjem. La meg først si at absolutt hver eneste dag våkner jeg med en indre fred og glede som er helt ubeskrivelig god. Jeg er svært «sulten» på Guds Ord. Hver dag bare må jeg søke Ham. Jeg har fått så utrolig mye godhet fra Jesus at det å søke Ham hver eneste morgen er en fryd og glede. Er veldig glad i Jesus. Men det som gleder meg aller mest er den helbredende «effekt» dette har hatt på ekteskapet vårt. Vi pratet nettopp om det og litt om fortiden og sånn. Kona sier at det må ha skjedd et Guddommelig under, for nå er det «bare» en historie som hører fortiden til. Vi har det fantastisk sammen. Drar lasset i samme retning. At vi noen gang skulle få det så godt var heeelt utenkelig for meg. Vi har det utrolig godt. Og det er Guds verk alt i sammen. Er så takknemlig for livet, kona, ja alt! Om du har lyst til å erfare noe av det samme, er du hjertelig velkommen til å melde deg på en av Hjertefokusukene neste år!


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page