arrangement

Marit-og-Eilif_web.jpg

hjertefokus på hermon 

04.-11.02. 2022

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

hjertefokus

hemsedal

(25.04-02.05. 2021)
Utsatt til 1.-8.08.2021

Tom Norum er tidligere bankmann og har arbeidet i Ungdom i Oppdrag i en årrekke, det meste av tiden som personalleder.

 

Ingrid Norum er førskolelærer og har arbeidet som det også i UiO, samt vært lærer på Hedmarken Friskole. Tom har undervist i Hjertefokus siden 2001, og begge har vært med som gruppeledere siden oppstarten i 1990. Begge beskriver undervisningen som skjellsettende for sine liv, og brenner for å la andre få del i velsignelsene som dette kurset bidrar til.

norum.jpg
_edited.jpg
hjertefokus ung
hemsedal

20.-27.06. 2021

Hilde Aarskog har vært med i Hjertefokus siden 2005 og undervist siden 2013. Hun har jobbet i Ungdom i Oppdrag fra 2001-2016 og driver nå sitt eget foretak som Familieterapeut og foredragsholder.

 

«Hjertefokus er et fantastisk konsept med kvalitetsundervisning og trygge rammer. Dette legger grunnlaget for dyptgripende prosessering og legedom i eget liv. Jeg elsker å se hvordan deltakerne blir møtt av Gud og opplever frihet fra emosjonelle sår de trodde de måtte leve med resten av livet! »

hjertefokus

bildøy

31.07.-07.08. 2021

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin, vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

Marit-og-Eilif_web.jpg
hogne.jpg

hjertefokus hemsedal timeout bibelskole

5. september-26.november 2021

Her er Hjertefokus en uke (15.-22.okt)

i løpet av bibelskolen.

Hogne Schie har sitt daglige virke i

Ungdom i Oppdrag Oslo, men reiser også som forkynner og bibellærer i ulike kristne sammenhenger. Han har sin utdannelse fra MF og Universitetet i Bergen.

 

«Mitt møte med Hjertefokus og erfaringen av hva Gud gjorde på dette kurset, ble en milepæl i min tros- og livsvandring. Jeg unner alle å ta et Hjertefokuskurs!»

hjertefokus rogaland

19.-26.11. 2021

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

Marit-og-Eilif_web.jpg