top of page

arrangement

Marit-og-Eilif_web.jpg

hjertefokus på hermon 

02.-09.02. 2024

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

hjertefokus
hemsedal april

21.04.-28.04.2024

Gunhild og Oddvar Husby har vært med som stab i Hjertefokus siden 2016. Gunhild jobber til daglig som psykiater, mens Oddvar er siv.ing og jobber i nærlingslivet. De er heldige foreldre til 4 flotte gutter, og er derfor storforbrukere av brød, melk, treningsbukser og internett. 

 

"For oss har Hjertefokus bidratt til at vi står tryggere og mer rotfestet i vår identitet som Guds barn. Det har vært en stor glede for oss å se hvordan Gud møter deltakerne på en måte som bidrar til trygghet og vekst"

_edited.jpg
hjertefokus
sørlandet

Folkehøgskolen Sørlandet Birkeland

24.-30.06. 2023

Hilde Aarskog har vært med i Hjertefokus siden 2005 og undervist siden 2013. Hun er lykkelig gift med Kay-Morten og mor til Naomi, Lukas og Elise. Hun har jobbet i Ungdom i Oppdrag fra 2001-2016 og driver nå sitt eget foretak som Familieterapeut og foredragsholder.

 

«Hjertefokus er et fantastisk konsept med kvalitetsundervisning og trygge rammer. Dette legger grunnlaget for dyptgripende prosessering og legedom i eget liv. Jeg elsker å se hvordan deltakerne blir møtt av Gud og opplever frihet fra emosjonelle sår de trodde de måtte leve med resten av livet! »

hjertefokus

bildøy

05.-12.08.2023

Ingrid og Tom har vært med i Hjertefokus siden starten i 1990 som gruppeledere og undervisere. Hjertefokus er en dyptgripende undervisning basert på bibelske sannheter og naturlige menneskelige reaksjoner.

norum.jpg
hogne.jpg

hjertefokus hemsedal timeout bibelskole

Høst 2023

Her er Hjertefokus en uke (21.-28.okt)

i løpet av bibelskolen.

Hogne Schie har sitt daglige virke i

Ungdom i Oppdrag Oslo, men reiser også som forkynner og bibellærer i ulike kristne sammenhenger. Han har sin utdannelse fra MF og Universitetet i Bergen.

 

«Mitt møte med Hjertefokus og erfaringen av hva Gud gjorde på dette kurset, ble en milepæl i min tros- og livsvandring. Jeg unner alle å ta et Hjertefokuskurs!»

hjertefokus rogaland

10.-17.11. 2023

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

Marit-og-Eilif_web.jpg
bottom of page