arrangement

Marit-og-Eilif_web.jpg

hjertefokus på hermon 

03.-10.02. 2023

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

hjertefokus
hemsedal april

21.04.-28.04.2023

Gunhild og Oddvar Husby har vært med som stab i Hjertefokus siden 2016. Gunhild jobber til daglig som psykiater, mens Oddvar er siv.ing og jobber i nærlingslivet. De er heldige foreldre til 4 flotte gutter, og er derfor storforbrukere av brød, melk, treningsbukser og internett. 

 

"For oss har Hjertefokus bidratt til at vi står tryggere og mer rotfestet i vår identitet som Guds barn. Det har vært en stor glede for oss å se hvordan Gud møter deltakerne på en måte som bidrar til trygghet og vekst"

_edited.jpg
hjertefokus
hemsedal juni

12.-19.06. 2022

Hilde Aarskog har vært med i Hjertefokus siden 2005 og undervist siden 2013. Hun er lykkelig gift med Kay-Morten og mor til Naomi, Lukas og Elise. Hun har jobbet i Ungdom i Oppdrag fra 2001-2016 og driver nå sitt eget foretak som Familieterapeut og foredragsholder.

 

«Hjertefokus er et fantastisk konsept med kvalitetsundervisning og trygge rammer. Dette legger grunnlaget for dyptgripende prosessering og legedom i eget liv. Jeg elsker å se hvordan deltakerne blir møtt av Gud og opplever frihet fra emosjonelle sår de trodde de måtte leve med resten av livet! »

hjertefokus

bildøy

06.-13.08. 2022

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin, vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

Marit-og-Eilif_web.jpg
hogne.jpg

hjertefokus hemsedal timeout bibelskole

4. september-25.november 2022

Her er Hjertefokus en uke (21.-28.okt)

i løpet av bibelskolen. I år blir undervisningen et samarbeid  mellom Husby og Aarskog.

Hogne Schie har (permisjon 2022) sitt daglige virke i

Ungdom i Oppdrag Oslo, men reiser også som forkynner og bibellærer i ulike kristne sammenhenger. Han har sin utdannelse fra MF og Universitetet i Bergen.

 

«Mitt møte med Hjertefokus og erfaringen av hva Gud gjorde på dette kurset, ble en milepæl i min tros- og livsvandring. Jeg unner alle å ta et Hjertefokuskurs!»

hjertefokus rogaland

11.-18.11. 2022

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin,

vil sammen med sin kone Marit B. Haaland, sykepleier, være foredragsholdere på dette kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange opplevd livsforvandlende møter med Gud.

Marit-og-Eilif_web.jpg