top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHilde Aarskog

Fellesskap med HamGud er trofast,

han som har kalt dere til fellesskap med sin Sønn,

Jesus Kristus, vår Herre."

1.Kor 1:9


Tenk at vårt viktigste kall, Guds dypeste lengsel for våre liv, er fellesskap med han! Påsken er vår største høytid fordi vi minnes Jesu overveldende kjærlighetsgave til oss; seg selv. Til deg. Og meg. Gud som revnet forhenget fra øverst til nederst for å synliggjøre invitasjonen til fellesskap. Som om forhenget ble hans åpn


e armer. Han elsker å være sammen med deg. Derfor er han alltid nær. Også når du ikke kjenner han. Han beveger seg ikke mellom nært og fjernt etter hva du føler fra time til time. Det hadde jo vært sprøtt. Likevel lever mange av oss slik. Hva om vi våget å åpne hjertene våre for for hva Han ønsker vi skal vite om dette? Jobbe med å styrke nærheten mellom han og deg. Dette trenger jo alle relasjoner for å ikke drifte vekk fra hverandre.


«Jesus sa da til dem: Sannelig, sannelig sier jeg dere: Dersom dere ikke eter Menneskesønnens kjød og drikker hans blod, har dere ikke liv i dere! Den som eter mitt kjød og drikker mitt blod, har evig liv. Og jeg skal oppreise ham på den siste dag. For mitt kjød er i sannhet mat, og mitt blod er i sannhet drikke» Joh.6:53-55. Så nær vil han ha oss, Fellesskapet med han gir oss liv.


Uansett hvilke omstendigheter du står i. Selv om du skulle ha mistet både jobb og nettverk og samfunnet oppleves stengt på grunn av coronaen. Så er ikke Gud stengt. Forhenget revnet for flere tusen år siden. Kanskje gleder du deg over nettop dette nå som mange har fått mer tid fordi så mange ting er avlyst. Eller kanskje har det vært tøffere tider dette siste året og Gud har kjentes fjern. Husk at han har lovet å være nær deg alltid. Han har gjort alt han kan for å alltid være din næreste nærkontakt. Og det eneste smittsomme du får av han er liv.

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page