top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHilde Aarskog

Rapport fra Hermon

Hermon kurset i februar hadde 54 deltakere. Flott å se samspillet mellom Eilif og Marit Haaland i undervisningen! Deltakerne delte åpent og sårbart fra egne liv, noe som hadde smitteeffekt, skapte økt tillit og dermed større rom for legedom. Ivar Sjekkeland ledet lovsang. Det var også lovsang i møtesalen da gruppene hadde samling andre steder. Flere av deltakerne kom, satte seg ned og lyttet og fokuserte på Jesus der i pausene. Dette var det flere som satte stor pris på. Et av parene som deltok sa etterpå at det hadde vært den «beste og sterkeste uken i hele vårt liv!»

I midten av februar hadde vi en Hjertefokus-teaser på Bildøy med over 90 deltakere. Også derfra har vi bare fått positive tilbakemeldinger!

Det er fantastisk å få lov å være med å se hvor mange som lyser opp og forteller om økt frihet etter å ha hørt Hjertefokus-undervisningen!


(Foto fra hermonh.no)


431 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1件のコメント


photo lab
photo lab
2020年11月04日

veldig vakre bilder. Fotografen gjorde en utmerket jobb. Hvis du har ledig tid, anbefaler jeg at du gjør deg kjent med informasjonen som vil hjelpe deg med å bli mer effektiv i naturfotografering i fremtiden. jeg tror du vil like det https://fixthephoto.com/nature-photography-tips.html

いいね!
bottom of page